Mostly Incoherent

Mostly Harmless me je zmotila med pomembnim dremežem in mi naložila težko nalogo, izbrati deset stvari, ki mi v življenju nekaj pomenijo, na črko p. Nekdo, ki mu na tem mestu ne bom delal reklame, mi je to črko zahrbtno ukradel, medtem, ko sem se sam pogreznil nazaj v dremež. Naj se zahvalim prej omenjeni M. H., ker se je promptno odzvala in mi brez dodatnih stroškov dodelila novo črko. Ob branju tega malega leksikona upoštevajte, da sem zelo sramežljiva osebnost in sem nekatere stvari ali osebe, ki bi jim sicer pripadalo mesto v deseterici, zadržal zase.

Magister bom, ko bom velik.

Maitreja, ker je Kristus.

Majer je bil dekliški priimek moje stare mame, dedek je pa bil majer.

Maraton – 42.195 m, na lastnih nogah in v enem kosu, samo še nove copate kupim. Izbiram med črko M in N.

Maščevanje, tisto dejanje, ko človek vzame karmo v svoje roke in odigra vlogo Boga, ker mu ob dejanju sočloveka popustijo živci. Recimo, jaz že kujem maščevanje v uvodu neomenjenemu, ker mi je ukradel p. Verjetno mu bom popil pivo, pa še po p…i mu bom nadeval.

Metilalkohol, pomembna sestavina šmarnice, nekoč priljubljene pijače v mojem vinorodnem okolišu in odličen vzgojni pripomoček. Najraje ga pijem brez metila.

Mikroekonomija – ekonomija, katere predmet proučevanja je vsebina mojega tekočega računa.

Mizantrop, hišni duh, ki iz čiste zlobe krade črke.

Muca je neporaščena (še ne tako daleč nazaj po časovni premici, je bila večina muc kosmatih) in mehka živalca, ki ob potrpežljivem stimuliranju postane vlažna, nekatere začnejo spuščati čudne glasove (tudi prd predejo). Kljub temu jih imam rad.

Muzika, medij, preko katerega bog komunicira s človekom, pogosto zlorabljena s strani božjega antipoda za vzbujanje živalskih strasti v človeku. Its ounli rokenrol bad aj lajk it.

  • Share/Bookmark

En odgovor to “Mostly Incoherent”

  1. domovoj komentira:

    Za dotičnega je bilo na tem blogu res že dovolj reklame.
    Včasih mora človek v roke vzeti ne samo svojo karmo, pač pa tudi pripadajočo in usojeno mu črko, magari zahrbtno in na silo. Tudi po tem (in onem) prispevku se vidi, da sem imel prav. Jaz imam itak vedno prav. :cool:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !