Čokolada za mojo drago

Znano je, da je šibek spol nagnjen k povečanemu konzumiranju čokolade. Znano je tudi, da je taisti spol nagnjen k vizuelnemu dojemanju materialnega sveta. Što lepše to bolje. In tako je LG za žensko dušo naredil vizualno privlačno čokolado, ki deluje kot mobilnik, mp3 player, fotoaparat, kamera…. KG800 Chocolate.

Pred dobrimi 2000 leti se je rodil božji sin. Morda je manj znano, da vse estetsko izvira iz najvišjega- od boga, preko njegovega brezmadežno spočetega, v hlevu rojenega sina, do umetnikov, industrijskih oblikovalcev in do končnih uporabnikov, med katerimi so za tovrstno božje delo še posebej dovzetne ženske. In tako je obletnica rojstva božjega sinu mene pripeljala na idejo, da bi mojo alteregoinjo razveselil s to estetsko tehnično tablico čokolade. Nisem se motil, ko je odprla paket je postala vsa mehka.

Za mušter pa še par slik:
sales-pointeurope3.jpg
front1-0.jpg
front1.jpg

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Čokolada za mojo drago”

  1. nevenka komentira:

    In kako moški dojemajo materialni svet? Me pa res zanima za kakšne hude abstrakcije gre :-(

  2. borste komentira:

    Nevenka, nas moške bolj zanima uporabna vrednost materije, v tem primeru telefona (recimo kaj vse omogoča, koliko Mpixlov ima kamera….). Daleč od abstrakcije torej, to je domena pesnikov, matematikov, glasbenikov in slikarjev obeh spolov.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !